Ny generation tager over i Larsen & Birkeholm

På+Bloggen.jpg

I 2015 indledte vi et generationsskifte i Larsen & Birkeholm A/S (L&B), som nu er gennemført efter et godt og konstruktivt samarbejde med Ole Larsen.

Som en naturlig konsekvens deraf trådte Ole tilbage som aktiv i virksomheden ved udgangen af 2018.

Ole stiftede L&B tilbage i 1973 sammen med Mogens Birkeholm med den mission at hjælpe små- og mellemstore virksomheder med beskyttelse i form af den stærkest mulige rådgivning. Ikke mindst ved eksport hvor beskyttelse er særlig vigtigt. Den ambition er intakt og vil fortsat være drivkraften i det daglige arbejde.

Inga Marie Wollny (i daglig tale ‘Rie’), European Patent Attorney, har overtaget ansvaret for de fleste af de sager, som Ole arbejdede med. Rie har en baggrund som ingeniør fra DTU og indledte sin karriere i patentverdenen i 1989 hos Patent- & Varemærkestyrelsen for siden at fortsætte i industrien, og som rådgiver i et af Nordens største patentbureauer frem til sin ansættelse hos os.

Generational change

Larsen & Birkeholm A/S (L&B) has during the past four years undergone a generational change, completed by the end of 2018.

Ole Larsen, the co-founder of L&B in 1973, has thus retired.

Our European Patent Attorneys, Inga Marie Wollny, Søren Boye and Mikkel Dalkiær have taken over the responsibility of Ole Larsen’s cases.

Forrige
Forrige

Startup fandt investorer med patent i hånden