Trustpilot
Larsen & Birkeholm
Din idé fortjener at forblive din
AdobeStock_202248905.jpeg

Forretningsudvikling

 

Forretningsudvikling

Hvis du arbejder med forretningsudvikling, kan input fra den immaterielle verden være essentielle og hjælpe med at føre forretningen i den rigtige retning.


Immaterielle rettigheder omfatter mange informationer, som kan struktureres på forskellig vis og derved være forretningsmæssigt interessante. Man kan organisere informationer således, at de viser forskellige trends indenfor en bestemt branche eller teknologi, eller man kan søge specifikt efter en teknologi, en løsning på et problem, en samarbejdspartner eller en potentiel ny medarbejder.

Derudover arbejder vi hos Larsen & Birkeholm med værdiansættelse af immaterielle rettigheder og teknologier og kommercialisering af disse.En række af disse services indenfor forretningsudvikling kan med fordel udarbejdes i et tæt samarbejde mellem forskellige partnere i en struktur, vi kalder ”Open Innovation”. I den forbindelse har Larsen & Birkeholm A/S en række samarbejder, som yderligere styrker denne service og bidrager med forskellige vinkler af en problemstilling.

Hvis du vil vide mere om hvordan Larsen & Birkeholm  tilbyder forretningsudvikling er du velkommen til at kontakte Mikkel Dalkiær på md@lbpatent.dk eller på telefon på 23399077.