Trustpilot
Larsen & Birkeholm
Din idé fortjener at forblive din
190612_Mikkel__67A1792.jpg

Oversigt

 

Hos Larsen & Birkeholm kender vi ikke til automatpilot. Som erfarne IP-rådgivere ved vi, at den bedste rådgivning afhænger af din specifikke situation og idé.

Hvad enten du har brug for beskyttelse i form af patent, brugsmodel, design eller varemærke, så giver vores rådgivere giver dig det bedst mulige grundlag. I såvel ind- og udland. Vi tilbyder bl.a. forundersøgelser og udformning af ansøgninger, indlevering og videreførelse af ansøgninger i udlandet, validering af europæiske patenter, konkurrenceovervågning og indsigelser samt bistand ved tvister og retssager. Vi har desuden stor erfaring i udformning og behandling af design- og varemærkeansøgninger.

 
 
AdobeStock_277717890.jpg

Patent

Med et patent får du eneret på fremstilling og salg af din opfindelse. Dit produkt eller din produktionsmetode beskyttes mod andres udnyttelse, så de investerede midler kan udnyttes bedst muligt.
Læs mere

 
AdobeStock_117673258.jpg

Brugsmodel

Ved brugsmodelbeskyttelse får du eneret på fremstilling og salg. Kravet til adskillelse fra kendt teknik er mindre end ved patenter, og beskyttelsen opnås enklere, billigere og hurtigere.
Læs mere

 
AdobeStock_201180882.jpg

Designs

En designregistrering giver eneret til fremstilling og salg af et design. Du beskytter dig imod, at andre fremstiller og sælger produkter med tilsvarende udseende og formgivning.
Læs mere

 
 
AdobeStock_170528867.jpg

varemærker

Et varemærke er det særlige kendetegn eller navn, som du markedsfører dine produkter under. Det kan være afgørende, at du beskytter det med en registrering.
Læs mere

AdobeStock_202248905.jpg

forretningsudvikling

Hvis du arbejder med forretningsudvikling, kan input fra den immaterielle verden være essentielle og hjælpe med at føre forretningen i den rigtige retning.
Læs mere


190612_Mikkel__67A2430.jpg
 

IP-Administration

Larsen & Birkeholm tilbyder IP-administration gennem vores datterselskab IP-Safe, der sørger for fleksibel og effektiv administration af dine IP-rettigheder.
Læs mere