Trustpilot
Larsen & Birkeholm
Din idé fortjener at forblive din
190612_Mikkel__67A1846.jpg

Hjem

Effektiv IP-beskyttelse siden 1973

Larsen & Birkeholm sikrer dig den bedste rådgivning, når du skal beskytte din idé. Siden starten i 1973 har vores ambition været at betjene og hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med at skabe værdi gennem rådgivning og service på højt niveau. Ikke mindst ved eksport hvor bekyttelse er særlig vigtig.

Vi er et patent- og varemærkebureau med et stort internationalt netværk. Vores services omfatter rådgivning om patenter, brugsmodeller, design og varemærker i såvel ind- og udland. Ligeledes hjælper vi med håndhævelse af vores kunders rettigheder.

 

Kontakt os

Vi er altid begejstrede for at høre fra nye potentielle samarbejdspartnere. Kom forbi til en kop kaffe - eller ring eller skriv. Du kan også kontakte os via formularen her på siden.

➤ Book et møde

adm@lbpatent.dk

☎ +45 33 13 09 30

 

 

Vores services

Vi tilbyder erfaren og specialiseret rådgivning inden for alle former for
IP-beskyttelse. Vi tilbyder desuden forretningsudvikling, hvor input fra den immateriellie verden kan være essentielle.

Patenter

Brugsmodeller

Varemærker

Forretningsudvikling

Designs

IP-administration

 

 
 
Jeg var imponeret over, hvor hurtigt L&B forstod vores teknologi.
— Lasse Andreassen, Cembrane
 
 

 
 

Kontakt os

Vi er altid begejstrede for at høre om nye projekter fra potentielle samarbejdspartnere. Ring til os på tlf. 3313 0930 eller skriv til os på adm@lbpatent.dk. Du er også velkommen til at indtaste en kort forespørgsel nedenfor, og vi vender tilbage til dig inden for det første døgn.

 
 
 
 
 
Navn *
Navn
Inkludér ikke hemmelig eller sensitiv information i din henvendelse. Tag i stedet kontakt via kontaktinformationerne ovenfor.