Larsen & Birkeholm
Din idé fortjener at forblive din
AdobeStock_106586947.jpeg

IP-Blog

 

IP-blog

Her på kan du blive klogere på patenter, varemærker, designbeskyttelse og brugsmodeller - ligesom vi orienterer om aktuelle sager med betydning for IP-beskyttelse i Danmark og Europa. Husk, at du også kan følge os på LinkedIn (her).

 

GENERATIONSSKIFTE - GENERATIONAL CHANGE

Vi indledte i 2015 et generationsskifte i Larsen & Birkeholm A/S (L&B), som nu er gennemført efter et godt og konstruktivt samarbejde med Ole Larsen.

Som en naturlig konsekvens deraf trådte Ole tilbage som aktiv i virksomheden ved udgangen af 2018. Ole stiftede L&B tilbage i 1973 sammen med Mogens Birkeholm.

Inga Marie Wollny (Rie), European Patent Attorney, har overtaget ansvaret for de fleste af de sager, som Ole arbejdede med. Rie har en baggrund som ingeniør fra DTU og indledte sin karriere i patentverdenen i 1989 hos Patent- & Varemærkestyrelsen for siden at fortsætte i industrien, og som rådgiver i et af Nordens største patentbureauer frem til sin ansættelse hos os.

Generational change

Larsen & Birkeholm A/S (L&B) has during the past four years undergone a generational change, completed by the end of 2018.

Ole Larsen, the co-founder of L&B in 1973, has thus retired.

Our European Patent Attorneys, Inga Marie Wollny, Søren Boye and Mikkel Dalkiær have taken over the responsibility of Ole Larsen’s cases.

susanne skjoedtComment