Din idé fortjener at forblive din

Effektiv, startup-venlig patentrådgivning. Siden 1973.

Vi er et patentbureau bestående af erfarne rådgivere. Vi hjælper iværksættere, SMV’ere og større virksomheder med beskyttelse og håndhævelse af rettigheder til opfindelser, designs og brands med patent-, varemærke- og designbeskyttelse.


Vores team består af European Patent-, Trademark- & Design Attorneys med et stort internationalt netværk. Vi kan desuden være behjælpelig med at afdække muligheder for soft funding til beskyttelse.

Mød vore rådgivere

Patent

Et patent kan udstedes på nye opfindelser inden for alle tekniske områder, som kan udnyttes industrielt. Det kan være apparater, fremgangsmåder og anvendelser. Opfindelsen skal være ny og adskille sig væsentligt fra alt, hvad der er kendt.

Varemærke

Med et registreret varemærke sikrer du dig retten til dit brand, fx navn eller logo. Et varemærke er det kendetegn, virksomheder bruger til at identificere sine produkter eller tjenesteydelser over for kunderne.

Designbeskyttelse

Designbeskyttelse beskytter produktets udseende. Du kan derved beskytte dig imod, at andre fremstiller og sælger produkter med et tilsvarende udseende og formgivning. Designbeskyttelse giver eneret til fremstilling og salg af et design.

Funding til patent

Der findes flere muligheder for at søge funding til rettigheder. Vi pejler dig i retning af relevante funding-muligheder for dit projekt i Danmark og EU. Vi kan også hjælper dig med at søge midlerne, hvis du ønsker det.

“Vi var overraskede over, hvor hurtigt Larsen & Birkeholm forstod vores teknologi.”

— Lasse Andreasen, Cembrane

Omkostningsfrit møde

Hos os koster det ikke at blive klogere.

Email
adm@lbpatent.dk

Phone
+45 33 13 09 30