Effektiv IP-beskyttelse siden 1973

Hos Larsen & Birkeholm (L&B) er effektiv rådgivning en tradition. L&B blev stiftet i 1973 af Hans Ole Larsen og Mogens Birkeholm. Fra første dag har ambitionen været at betjene og hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med at skabe værdi gennem rådgivning og service på højt niveau. Ikke mindst ved eksport hvor bekyttelse er særlig vigtig.

Vi er et patent- og varemærkebureau med et stort internationalt netværk. Vi hjælper vores kunder med arbejde og rådgivning om patenter, brugsmodeller, design og varemærker i ind- og udland. Ligeledes hjælper vi med håndhævelse af vores kunders rettigheder. Vi tilbyder bl.a. forundersøgelser og udformning af ansøgninger, indlevering og videreførelse af ansøgninger i udlandet, validering af europæiske patenter, konkurrenceovervågning og indsigelser samt bistand ved tvister og retssager. Endvidere har vi stor erfaring i udformning og behandling af design- og varemærkeansøgninger.

I L&B har vi som mål at kombinere stor erfaring med spændende nytænkning og løbende bevare et stærkt fokus på fremtidens behov - for at styrke og udvide vores kompetencer til de absolut bedst mulige fordele for vores kunder.

 

Kontakt os

Vi er altid begejstrede for at høre fra nye potentielle samarbejdspartnere. Kom forbi til en kop kaffe - eller ring eller skriv. Du kan osgså bruge formularen via linket.

Book et møde ▸

+45 33 13 09 30

✉ adm@lbpatent.dk

imageedit_2_4328066281.png
 
 

Vores services

 

Med et patent får du eneret på fremstilling og salg af din opfindelse. Dit produkt eller din produktionsmetode beskyttes mod andres udnyttelse af den, så de investerede midler kan udnyttes på den bedst mulige måde.

 

Ved brugsmodelbeskyttelse får du eneret på fremstilling og salg. Du kan på den måde beskytte din idé mod andres udnyttelse af den. Kravet til adskillelse fra kendt teknik er mindre end ved patenter, og beskyttelsen opnås enklere, billigere og hurtigere.

Et varemærke er det særlige kendetegn eller navn, som du markedsfører dine produkter under. Varemærket er bindeleddet mellem dig og dine kunder, og det kan være af afgørende betydning, at du beskytter det med en registrering.

 
 
noun_105347_cc.png

Forretningsudv.

 

Hvis du arbejder med forretningsudvikling, kan input fra den immaterielle verden være essentielle og hjælpe med at føre forretningen i den rigtige retning.

 
 

En designregistrering giver eneret til fremstilling og salg af et design. Du kan derved beskytte dig imod, at andre fremstiller og sælger produkter med et tilsvarende udseende og formgivning.