Din idé fortjener at forblive din

Larsen & Birkeholm er til for at hjælpe dig med at sikre, at din idé forbliver din. Siden virksomheden blev stiftet i 1973 af Hans Ole Larsen og Mogens Birkeholm har ambitionen været at betjene og hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med at skabe værdi gennem rådgivning og service på højt niveau. Ikke mindst ved eksport hvor bekyttelse er særlig vigtig.

Vi er et patent- og varemærkebureau med et stort internationalt netværk. Vores services omfatter rådgivning om patenter, brugsmodeller, design og varemærker i såvel ind- og udland. Ligeledes hjælper vi med håndhævelse af vores kunders rettigheder.

Vi tilbyder bl.a. forundersøgelser og udformning af ansøgninger, indlevering og videreførelse af ansøgninger i udlandet, validering af europæiske patenter, konkurrenceovervågning og indsigelser samt bistand ved tvister og retssager. Endvidere har vi stor erfaring i udformning og behandling af design- og varemærkeansøgninger.

 
 

Kontakt os

Vi er altid begejstrede for at høre fra nye potentielle samarbejdspartnere. Kom forbi til en kop kaffe - eller ring eller skriv. Du kan også kontakte os via formularen her på siden.

➤ Book et møde

+45 33 13 09 30

✉ adm@lbpatent.dk

 
 
 

Vores services


Patenter

Med et patent får du eneret på fremstilling og salg af din opfindelse.

Læs mere


varemærke

Ved brugsmodelbeskyttelse får du eneret på fremstilling og salg.

Læs mere


Brugsmodel

Et varemærke er det særlige kendetegn eller navn, som du markedsfører dine produkter under.

Læs mere


Forretningsudvikling

Hvis du arbejder med forretningsudvikling, kan input fra den immaterielle verden være essentielle. 

Læs mere


design

En designregistrering giver eneret til fremstilling og salg af et design.

Læs mere


 
 
 

 
 
Jeg var imponeret over, hvor hurtigt L&B forstod vores teknologi.
— Lasse Andreassen, Cembrane
 
 

 
 
 

Kontakt os

Vi er altid begejstrede for at høre om nye projekter fra potentielle samarbejdspartnere. Ring til os på tlf. 3313 0930 eller skriv til os på adm@lbpatent.dk.

Du er også velkommen til at indtaste en kort forespørgsel nedenfor, og vi vender tilbage til dig inden for det første døgn.

Navn *
Navn
Inkludér ikke hemmelig eller sensitiv information i din henvendelse. Tag i stedet kontakt via kontaktinformationerne ovenfor.