Effektiv rådgivning, en tradition

 

Vi er et patent- og varemærkebureau med et stort internationalt netværk. Vi hjælper vores kunder med arbejde og rådgivning om patenter, brugsmodeller, design og varemærker i ind- og udland. Ligeledes hjælper vi med håndhævelse af vores kunders rettigheder. Vi tilbyder bl.a. forundersøgelser og udformning af ansøgninger, indlevering

 

 
 
 
 

Med et patent får du eneret på fremstilling og salg af din opfindelse. Dit produkt eller din produktionsmetode beskyttes mod andres udnyttelse af den, så de investerede midler kan udnyttes bedst muligt.


Et varemærke er det særlige kendetegn eller navn, som du markedsfører dine produkter under. Varemærket er bindeleddet mellem dig og dine kunder, og det kan være af afgørende betydning, at du beskytter det med en registrering.

Ved brugsmodelbeskyttelse får du eneret på fremstilling og salg. Kravet til adskillelse fra kendt teknik er mindre end ved patenter, og beskyttelsen opnås enklere, billigere og hurtigere.


Hvis du arbejder med forretningsudvikling, kan input fra den immaterielle verden være essentielle og hjælpe med at føre forretningen i den rigtige retning.

En designregistrering giver eneret til fremstilling og salg af et design. Du kan derved beskytte dig imod, at andre fremstiller og sælger produkter med et tilsvarende udseende og formgivning.


 
 

Book et møde

Vi er altid begejstrede for at høre om nye projekter fra potentielle samarbejdspartnere. Ring til os på tlf. 3313 0930 eller skriv til os på adm@lbpatent.dk. Du er også velkommen til at indtaste en kort forespørgsel nedenfor, og vi vender tilbage til dig inden for det første døgn.

Kontakt os