Vores services

 

Hos Larsen & Birkeholm er effektiv rådgivning en tradition. En tradition der hviler på erfaring og indsigt - og ambitionen om altid at tage afsæt i hver enkelt kundes unikke situation og muligheder. Det er udgangspunktet, uanset hvilken af vores services, du benytter dig af.

 
 

Patent

Med et patent får du eneret på fremstilling og salg af din opfindelse. Dit produkt eller din produktionsmetode beskyttes mod andres udnyttelse af den, så de investerede midler kan udnyttes bedst muligt.

Læs mere


varemærke

Et varemærke er det særlige kendetegn eller navn, som du markedsfører dine produkter under. Varemærket er bindeleddet mellem dig og dine kunder, og det kan være af afgørende betydning, at du beskytter det med en registrering.

Læs mere


Brugsmodel

Ved brugsmodelbeskyttelse får du eneret på fremstilling og salg. Kravet til adskillelse fra kendt teknik er mindre end ved patenter, og beskyttelsen opnås enklere, billigere og hurtigere.

Læs mere


forretningsudvikling

Hvis du arbejder med forretningsudvikling, kan input fra den immaterielle verden være essentielle og hjælpe med at føre forretningen i den rigtige retning.Læs mereDesign

En designregistrering giver eneret til fremstilling og salg af et design. Du kan derved beskytte dig imod, at andre fremstiller og sælger produkter med et tilsvarende udseende og formgivning.

Læs mere