Hvornår er konkurrenter for inspirerede?

Hvis din virksomhed har patent-, brugsmodel-, design- eller varemærkebeskyttelse på nogle af jeres produkter, kan det ofte være svært at vurdere, hvornår konkurrenterne er blevet for inspirerede.

Det vil ofte være jeres sælgere, marketingafdeling eller teknikere, der bliver opmærksomme på nye produkter hos konkurrenterne, eksempelvis på messer. Det er imidlertid ikke så ofte, at de er oplyste om detaljerne omkring hvilke produkter egen virksomhed har beskyttelse på, da deres fokus ligger et andet sted. De ved sandsynligvis heller ikke, hvad der skal til for at sikre beviserne for en konkurrents eventuelle krænkelse.

Larsen & Birkeholm A/S tilbyder hjælp til dette. F.eks. i form af akut udrykning til messer for at sikre beviser, planlagt overvågning af konkurrenter eller produkter på udvalgte messer, oplæring af sælgere, analyse af konkurrenters produkter for krænkelse m.m.

Kontakt os gerne for mere information.

susanne skjoedt

FRA KONCEPT TIL SALGSKLAR STRIK LEVERER GAMMEL MØNT KNITTING CO. TEKNISK ASSISTANCE OG DESIGNPAKKER TIL DIN VIRKSOMHED.