NY MEDARBEJDER

Det er med stor glæde at vi i dag d. 1 . maj 2017 kan byde vores nye kollega, Inga Marie Wollny (Rie), velkommen til vores kontor i København.

Rie har en baggrund indenfor kemiteknik fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU), men har i mange år arbejdet med meget alsidige teknologier fra mekanisk opfindelse til medicinsk udstyr og har erfaring fra både industrien og fra andre patentbureauer.

Rie er European Patent Attorney og er vant til at arbejde med både iværksættere, forskere SME og store internationale virksomheder og vi glæder os til et spændende samarbejde med igen nye tiltag til gavn for vores nuværende og kommende kunder.

susanne skjoedt

Gammel Mønt, Copenhagen, Denmark

FRA KONCEPT TIL SALGSKLAR STRIK LEVERER GAMMEL MØNT KNITTING CO. TEKNISK ASSISTANCE OG DESIGNPAKKER TIL DIN VIRKSOMHED.