NYT SAMARBEJDE

Det er med stor glæde, at vi hos Larsen & Birkeholm har indledt samarbejde med partner Camilla Outtrup. Sammen med partner Pia Rasmussen skal hun videreudvikle og drive IP-Safe (www.ip-safe.eu), som er en selvstændig virksomhed med fuld fokus på IP-administration. 

Teamet omkring IP-Safe arbejder med administrationsservice i høj kvalitet, fleksibel service og optimal ressourceudnyttelse. Her er Camilla en naturlig del af holdet, idet hun har arbejdet som IP-administrator siden 1999 og har haft en ledende rolle i et større patentbureau.

Hvis I vil vide mere om administrationsservicen, Camilla eller teamet er I meget velkomne til at kontakte os.

 

 

 

 susanne skjoedt

Gammel Mønt, Copenhagen, Denmark

FRA KONCEPT TIL SALGSKLAR STRIK LEVERER GAMMEL MØNT KNITTING CO. TEKNISK ASSISTANCE OG DESIGNPAKKER TIL DIN VIRKSOMHED.