Business intelligence og værdiansættelse

Larsen & Birkeholm A/S har i et tidligere nyhedsbrev/blogindlæg skrevet omkring Open Innovation.

Open Innovation er traditionelt kendt inden for videnskab og teknologi ved at virksomheder "deler" teknologi, risici og belønninger fra samarbejder og Open Innovation bliver brugt i større udstrækning til at forbedre og fremme den tekniske udvikling.

Larsen & Birkeholm A/S arbejder på at videreudvikle dette koncept omkring Open Innovation til også at omfatte business intelligence samt værdiansættelse af teknologier og IPR. Da sådan business intelligence og værdiansættelse omfatter forskellige relevante aspekter som kræver forskellige kompetencer, har vi hos Larsen & Birkeholm A/S etableret en række samarbejder som gør det muligt at tilbyde forbedrede analyser.

Dette betyder at du kun vil modtage en rapport med en samlet konklusion og en samlet anbefaling og ikke to eller tre forskellige rapporter og anbefalinger, som du efterfølgende selv må stykke sammen til en samlet konklusion.

Nogle af de partnere som Larsen & Birkeholm A/S samarbejder med på sådanne opgaver omfatter PwC (www.pwc.dk) og LUX Research (www.luxresearch.com).

Hvis du ønsker at høre mere om denne anderledes og forbedrede mulighed er du velkommen til at kontakte Mikkel Dalkiær (md@lbpatent.dk  tlf.: 2339 9077).

susanne skjoedt

Gammel Mønt, Copenhagen, Denmark

FRA KONCEPT TIL SALGSKLAR STRIK LEVERER GAMMEL MØNT KNITTING CO. TEKNISK ASSISTANCE OG DESIGNPAKKER TIL DIN VIRKSOMHED.